Shared Top Border

Veelgestelde vragen over de Examencommissie secundair onderwijs

Antwoord

Hoe meld ik mij aan op het EC-platform?

Via de website kan je doorklikken naar het EC-platform.

Meld je aan met je login (= rijksregisternummer) en de toegangscode die je tijdens de infosessie hebt gekregen.

Je rijksregisternummer vind je op de achterkant van je identiteitskaart.

Ik ben mijn wachtwoord verloren. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord ontvangen?

Ga naar het EC-platform, vul je rijksregisternummer in en klik op 'wachtwoord vergeten'. Afhankelijk van je persoonlijke instellingen wordt een nieuw wachtwoord per post of mail verstuurd.

naar boven

© AHOVOKS | Sitemap | Medewerkers | Vacatures | Contact

Laatst gewijzigd op: 06/06/2016